- 2018 március 26
Hatalmas örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy megnyertük az European Business Award (EBA) verseny nemzeti fordulóját a Business of the Year Award kategóriában.

European Business Awards - Innonic - National Winner

Nem véletlen a nagy öröm, ugyanis az European Business Award az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj. Már 11 éve rendezik meg a versenyt, melynek célja az európai kis- és középvállalkozások erősítése. Idén közel 110 ezer európai vállalat nevezett a versenyre. Magyarországról is többszáz cég indult. A többfordulós, változatos üzleti megmérettetés második fordulójába már csak 90 magyar vállalat jutott be, és végül 11 kategória győztest választott a zsűri.

Aki követ minket, az valószínűleg jól tudja, hogy nagyon büszkék vagyunk gyökereinkre. Célunk, hogy megmutassuk, debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Ezért is nagy boldogság, hogy a kategória győztesek között egyedüli debreceni cégként szerepelünk. Az átfogó gyűjtőkategóriát nyerte meg az Innonic csapata, árbevétel alapján a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m nemzeti győztese lettünk.

EBA

Nemzeti győztesnek lenni azt jelenti, hogy megfelelünk az EBA értékeinek, azaz egy sikeres, etikus és innovatív vállalatot sikerült felépítenünk az elmúlt években.

A díjat természetesen az a nyolcvannál több kolléga érdemli, akik kiemelkedő teljesítményükkel feltettek minket a térképre. Ezúton is köszönöm, hogy Veletek dolgozhatom!



A nemzeti győztesek még egyszer megmérkőznek egymással, hogy kiderüljön, ki nyeri az európai fődíjat. Kategóriánként csapnak össze Varsóban, május 22-23-án egy kétnapos konferencia keretében, ahol lehetőség lesz bemutatkozni, új üzleti kapcsolatokat szerezni. Magyar cég még nem nyert európai díjat, szóval dupla öröm lenne elhozni ezt a címet is!

Drukkoljatok nekünk májusban, hogy öregbíthessünk hazánk, és Debrecen hírnevét!

Az elismerésre a sajtó is felfigyelt. Itt olvashattok még rólunk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.