A bukdácsolástól

a Forbes címlapig

3-5 év alatt.

Indítsunk el közösen egy sikeres nemzetközi startupot, és hódítsuk meg együtt a világot!

20% tulajdonrész

Profi csapat

Mentorálás

Nem azokat várjuk, akik kezdőként magas fizetésre számítanak. Egy fix alapfizetést biztosítunk, de mellette egy nagy szeletet is kapsz a tortából. Nem kapsz 100%-ot, de a PayPal 20%-ából is kijön elég sok Ferrari :)

A Startup Studió modell lényege, hogy profi központi csapat segíti a munkádat már az első naptól. Nem küzdesz azzal, hogy megtaláld a legjobb marketingest, mert már nálunk dolgozik. És a grafikus is. Meg a fejlesztők.

A startup világ tele van önjelölt gurukkal, akik csak az észt osztják. Mögöttünk két több mint 1 millió dolláros bevételű cég áll, ami komoly profitot termel. Plusz rengeteg próbálkozás.

Startup CEO-t keresünk, akinek a kezei között megszületik a következő nemzetközi sikertörténet

A következő 1 évben

Először opcionálisan pár hónapra csatlakozhatsz a Validációs csapatunk- hoz, ahol részt vehetsz a startup ötleteink piaci tesztelésében. Közben megismered a belső folyamatokat, csapatokat, és felveszed a pörgést.

Kiválasztasz egy számodra is szimpatikus - és elővalidált - ötletet, majd azzal elkezded a konkrét termék-fejlesztést, piacra vitelt. Beszélsz ügyfelekkel, megszerzed az első bevételed. Kb. 3-6 hónap.

Ha készen van a termék, és közel a nemzetközileg is skálázható üzleti modell, akkor irány a világhódítás! Létrehozzuk a spinoff céget, és elkezdődik a saját csapatod építése, és a leválás a központi erőforrásról.

Ötletet validálsz

Prototípust építesz

Nemzetközi piacra lépsz

Kik vagyunk?

Az INNONIC Debrecen első Startup Studiója. Célunk, hogy megreformáljuk az internetes értékesítést, és megmutassuk, hogy debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Hiszünk abban, hogy a Startup Studió a legalkalmasabb modell a cél elérésére.

  Több startup építése párhuzamosan

Évente 2-3 új startupot indítunk a meglévő projekteken felül, melyek tanulhatnak egymás sikereiből (és esetleges kudarcaiból).

Központi senior csapat és erőforrások

Minden új startupunk egy dedikált CEO vezetésével indul, akiknek a core team minden erőforrása és tapasztalata rendelkezésére áll.

Business of the Year díjat nyertünk

Az European Business Awards versenyén elnyertünk a hazai Business of the Year díjat. Részletek a blogunkon!

Néhány projektünk

Havidíjas

webshoprendszer

Webshop analitika szoftver

Indulás: 2011

Első 1000 user: 4 év alatt
Előfizetők: 3000+

ARR: $2M

Indulás: 2017

Első 1 000 user: 8 hónap alatt

Előfizetők: 600+

ARR: $50K

Indulás: 2014

Első 1 000 user: 19 hónap alatt

Előfizetők: 1500+

ARR: $1M

On-site retargeting tool webshopoknak

Amiért megéri jelentkezni

A legnagyobb dilemma a vállalkozóvá válásban, amikor saját vagyonunkat kell kockára tenni. Sőt, még a fizetés sem jár alanyi jogon, amikor új céget indítasz. Nálunk jár a fix fizetés, és nem is kell a saját vagyonodat kockáztatnod. Ergo a vállalkozói léttel járó legtöbb előny a Tied, a vállalkozói léttel járó számos hátrány nélkül.

Mi álljuk a kockázat nagyját

Ha 5 olyan emberrel vagy körülvéve, aki sikeres vállalkozó, akkor te leszel a hatodik. Márpedig nálunk a felsővezetői csapat ilyen. És te közvetlenül velünk fogsz dolgozni.

Napi munka a mentorokkal

Itt tényleg a saját nemzetközi sikertörténeteden fogsz dolgozni, nem másnak a cégét építed. Társtulajdonos leszel a projektben, velünk közösen. Nekünk is érdekünk, hogy minél nagyobbat szóljon a történet. Hegyet mászni egyedül is lehet, mégis csapatban szokták. Plusz úgy nagyobb buli is.

Saját startupod építheted fel

Jelenleg durván 7 M Ft értékben van 80+ videótréningünk, 800+ üzleti könyvünk és 20+ kindle-ünk. Ez folyamatosan bővül. Tehát gyakorlatilag mindig lesz mihez nyúlnod.

Végtelen könyvtár

Ahogy a debreceni Google irodától elvárt,
álljuk a kondibérleted, a vitaminod, a napi
gyümölcsöt, és a céges masszőrt is. Ha van
gyors hack, amivel fel tudod gyorsítani a tanulási sebességed, akkor ez az. Könyvet olvasni magadtól is tudsz, de ki fogja megmutatni neked: hogyan kell párhuzamosan komoly projekteket építeni, időgazdálkodni, priorizálni, erőforrásokat beosztani, delegálni és másokat menedzselni?

Startup Studio extrák

Feladataid

Minden, amivel egy Startup CEO is szembesül. Ami amúgy tényleg minden – egy Startup CEO dolga elég összetett:


Ötleteket validálsz: szöveget írsz, landing page-eket, email + Facebook kampányokat készítesz, ügyfelekkel tartod a kapcsolatot, prezentálsz stb.


Keresed a product-market fit-et: Business Modell-, Value Proposition- és Strategy Canvast készítesz és módosítasz. Ha ezeket a kifejezéseket nem ismered, keress rá és kérdezz. A kérdezés nálunk erény.


Besegítesz más projekteken fejlődési célzattal: Kapsz projektmenedzseri feladatokat, marketinges feladatokat, értékesítési feladatokat. Ez függ tőled és a képességeidtől is, meg hogy épp mire van szükség házon belül.


Tanulsz: Nagyon sok belső képzésen fogsz részt venni – az Innonic Academy minden tudását magába kell szívnod. Ha már unod a tanulást, akkor akár ki is léphetsz. Emellett más startupok fontosabb meetingjein is jelen leszel, hogy tanulj. Pl.: ShopRenter Blue Ocean meetingek, OptiMonk Growth Hack program.


Előadsz, interjút tartasz: A tanulásról és a tapasztalataidról rendszeresen kérjük majd, hogy oktasd a kollégáinkat az Innonic Academy keretében. Plusz amint befut a startupod, jönnek a sajtóinterjúk és a külső előadás felkérések.

Jelentkezz, ha ezek

megvannak benned...

Legyen legalább pár éves vállalkozói vagy cégvezetési tapasztalatod, és akarj saját sikertörténetet építeni.

Üzleti tapasztalat

Közösen alakítjuk a stratégiát, de szabad kezed van a megvalósításban. Tanácsokat fogsz kapni, nem feladat listát.

Önállóság

Ha nem ijedsz meg a problémától, inkább kihívásként éled meg, akkor jó helyen jársz.

Agilitás

A validációban üzleti gyakornokok fognak elsőként a kezed alá dolgozni, és a teljes Innonic core csapata is a rendelkezésedre áll.

Csapat menedzsment

Folyékony angol nyelvtudás írásban és szóban. Tesztelni fogjuk, telefonon és személyesen is.

Magabiztos angol

Egy saját cég építése nem fér bele a munkaidőbe. Habár rugalmas a munkaidőd, magadtól kell elvárnod, hogy ebbe a szíved és lelked is beletedd. Nem beszélve az unalmas hétvégékről.

40-60 óra munka hetente

Rab Máté

Az Innonic operatív vezetője, az Igen Debrecen akcelerátor alapítója. 26 startup projekt születését segítette, még az Innonic előtt.

Ki fog mentorálni?

Mátrix rendszerben működünk, az Innonic vezetői csapata a startup projektekért dolgozik nap mint nap. Plusz több külső szakértővel van tanácsadói szerződésünk, akikhez bátran fordulhatsz tudásért.

Zajdó Csaba

Sorozat vállalkozó. Az Innonic alapítója és CEO-ja. Ecommerce és üzleti stratégia szakértő, számos konferencia meghívott előadója.

Szántai Tibor

2007-től marketing vezetője a WebshopExperts, a ShopRenter és az Optimonk cégeinknek. Az Ecommerce Expo főszervezője.

Hol kellene dolgoznom?

Debrecenben. Hosszú távon nem tartjuk kizártnak a távmunkát, de legalább az első 3-6 hónapot mindenképpen szeretnénk ha itt töltenéd (legalább a hétköznapokat), mert így tudunk neked maximális segítséget nyújtani, és így tudjuk egymást jól megismerni.

Mit mondanak a Startup CEO-ink?

"Egyetem után (2011) kezdtem az ügyfélszolgálaton. 2016-ban értékesítési vezető, majd 2017-ben az OptiMonk ügyvezetője lettem. Végig támogattak a fejlődésemben."

Mezei Nikolett

CEO - OptiMonk

"FUSS! Ha nem akarsz egy iparágat átformálni, hagyd el ezt az oldalt. De ha megfogant már benned a gondolat, csak egy jelentkezés választ el életed legnagyobb lehetőségétől."

Kovács István

CEO - Conversific

"Az egyszemélyes hadseregek ideje lejárt: Egy jó startup ötlet kivirágoztatásához mindenképp kemény hullámvasútra kell felülnöd, ami egyedül nem megy."

Paczári Károly

CEO - CodersRank

"Hogy mit kaptam? Lehetőséget a tanuláshoz, a vezetéshez, a folyamatos fejlődéshez, ahhoz, hogy megismerjem mások gondolkodásmódját, hogy megoldjam a problémákat, hogy sikeres lehessek."

Szivák Tamás

CEO - ShopRenter

Nem versenyképes bér, de nem is csak egy nettó-bruttó bér, hanem egy kompenzációs csomag. A bércsomagod részei:

  • Korrekt alapfizetés: nem ebből fogsz meggazdagodni, de nem is kell másodállást vállalnod, tudsz fókuszáltan a saját céged építésére fókuszálni.
  • Tulajdonrész: nem munkavállalói részvény, nem ígéret, hanem egy bejegyzett Zrt-ből kapsz szavazatra és osztalékra is jogosító ‘A’ részvényt. Vestinggel és eredményhez kötve, és kisebbségben leszel, de vezérigazgatóként vezeted a cégedet. A pontos részvényszám a tapasztalat függvényében 10 és 20% között mozog.
  • Tanulási csomag: rengeteg tudásanyagunk van és soha nem mondunk nemet új tudás megszerzésére. Sőt, el is várjuk, hogy folyamatosan képezd magad. Hozzáférés 800+ könyvünkhöz, kapsz egy Kindlet, udemy és lynda előfizetésünk is van és rengeteg megvásárolt digitális képzés.
  • Egészség csomag: korlátlan kondi bérlet, céges masszázs, ingyen gyümölcs, kávé, tea, víz az irodában, és vitaminok.
  • Csapatépítők, Google iroda, rugalmas munkaidő, idővel akár távmunka.

Időt. Persze ez a legértékesebb erőforrásod, mégis ha hozzánk jelentkezel, heti 60 órát elkérünk az idődből. A kockázat javát mi álljuk, mi fektetünk pénzt az ötletbe, mi finanszírozzuk a központi szakértői csapatot, még bércsomagot is kapsz, nemcsak tulajdonrészt. A legnagyobb vállalkozói kockázat a saját vagyon kockáztatása, itt max pár hónapot bukhatsz, pénzt nem.

Igen és nem. Igen, behozhatod, de ugyanazokkal a szabályokkal, mint amivel egy saját ötletet indítanánk el, és végig kell vinned a validációs módszertanunkon. Nem keresünk kifejezetten ötleteket, nem kérünk tippeket és tanácsokat. Ne küldd el nekünk az ötleted, csak ha elolvastad az Ötlet beadási szabályzatunkat és azt elfogadtad és megértetted.

Nem. Habár nem hiszünk a magányos farkasokban, a csapatot majd itt építheted fel. Az jó, ha már vannak szakértő ismerőseid, könnyíteni fog a toborzáson. De velünk fogsz megtanulni startup ötletet validálni, és a befektetési döntésekért is pitchelned kell. Ha azonban megkapod a seed befektetésünket (60M Ft), akkor el is várjuk, hogy saját csapatot építs, és ha az ismerőseid a legjobbak, felveheted őket.

Az Innonic Group mindig örömmel hall arról, ha magánszemélyek vagy cégek érdeklődnek irántunk. Azonban a céges szabályzatunk nem engedi azt, sem az alkalmazottainknak sem pedig a portfólió cégeinknek (egységesen Innonicnak vagy Innonic Groupnak hívjuk), hogy elfogadjunk vagy csak megfogadjunk ötleteket, javaslatokat, tanácsokat, folyamatokat, marketing terveket, eszközöket vagy visszajelzéseket (gyűjtőnéven Ötleteket), csak azoktól akiket az Innonic felkért erre. Azért vezettük be ezt a szabályzatot, hogy elkerüljük a jövőben a félreértéseket, amikor új terméket, szolgáltatást, vagy funkciót fejlesztünk belsőleg, és véletlenül is hasonló vagy megegyező lenne bármilyen Ötlethez. Amennyiben Ön egy kéretlen Ötletet küld számunkra, az Innonic Group feltételezi, hogy az Ötlete nem bizalmas és nem jogvédett. A számunkra elküldött Ötlete automatikusan az Innonic Group tulajdonát képezi (mindenféle jövőbeli kompenzáció nélkül az Ön számára) és az Innonic fenntartja a jogot ezen Ötlet korlátozások nélküli használatára, legyen az kereskedelmi vagy bármi más. Végezetül az Innonic Group nem kötelezett bármilyen ötletet átvizsgálni.

Gyakran ismételt kérdések

Mire vársz még?

Jelentkezz most, mert épp elhappolják előled a legjobb ötleteket.