- 2019 szeptember 19
Zsinórban második alkalommal nyertük el a rangos, European Business Awards – Business of the Year nemzeti díját! Nagyon boldogak vagyunk, mert ez egy nagyszerű visszajelzés egy független zsűritől, hogy üzleti ambícióink jó irányba tartanak. Az elmúlt egy évben olyan fejlődést tudtunk produkálni Innonic Group szinten, hogy újból képviselhetjük majd a döntőben hazánkat.

Mi az European Business Awards?

A European Business Awards-ot 2007 óta rendezik, ami az egyik legnagyobb európai üzleti megmérettetésé nőtte ki magát. Idén 33 ország 120.000 jelentkező cége közül választották ki első körben a nemzeti győzteseket. Innováció, sikeresség és üzleti etika területen elért eredmények szerint értékelik a jelentkezőket. Az üzleti vezetőkből, iparági kutatókból és politikusokból álló független zsűri minden évben kiválasztja országonként és kategóriánként a nemzeti nyerteseket, akik a Varsóban megrendezendő díjátadó gálán reprezentálhatják országukat és indulhatnak a döntőn.

Cégünkkel már tavaly is elnyertük a National Winner, azaz Nemzeti Nyertes címet a Business of the Year (az Év Vállalkozása) 0-25M EUR kategóriában. Ezen a rangos nyereményen felbátorodva idén is neveztünk a versenyere, hogy megmérettessük magunkat, mert hittünk benne, hogy az elmúlt év sikertörténetei alapján újra jó eséllyel nevezhetünk.

A tavalyi verseny óta tovább erősítettük a ShopRenter piacvezető szerepét, az OptiMonk teljes átalakítását követően rekordbevételt ért el, sikeresen vontunk be a Conversific-be 140 millió Ft-ot és CodersRank-be 365 millió Ft-ot, illetve befektettünk az ország egyik legizgalmasabb startupjába is.  Örömmel tölt el bennünket, hogy idén ismét kiérdemeltük a Nemzeti Nyertes címet, sőt, IT témakörben országunkban mi bizonyultunk a legjobbnak, ami hatalmas elismerés számunkra.



Hogyan lettünk mi a Nemzeti Nyertesek?

Különböző kategóriákban lehet indulni (mindenki csak egyben), például kiemelkedő innováció, ügyfélélmény, társadalmi felelősségvállalás, stb. Van három gyűjtőkategória is, a The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m, a €25-150m, és a €150m feletti kategóriák. Az árbevétel alapján mi a €0-25 milliós kategóriában indult. Ezen belül, a több ezer jelentkező közül cégünk először a ‘Figyelemre méltó vállalkozások’ listájára került fel Júliusban, 2700 másik vállalattal együtt.
Magyarországról összesen 79 cég jutott a második fordulóba, amiből mi a végső küzdelemig jutottunk el másik 6 céggel együtt, és IT Technológia témakörben a legjobbnak bizonyultunk országunkban. Ezek után tovább menetelünk a versenyben, ahol országunkat reprezentáljuk a döntőben, Varsóban.




Adrian Tripp, a European Business Awards CEO-ja elmondása szerint: “Ez egy hatalmas eredmény, és az Innonic Group Zrt. egy kiemelkedő vezető az iparágukban. Az, hogy valakit Nemzeti Nyertessé választanak, azt mutatja, hogy a cég nagyfokú innovációval, etikus magatartással és hatalmas sikerekkel rendelkezik, és nem kérdés, hogy Európa legjobb vállalatai közé tartozik. Sok sikert kívánunk az Innonic Group Zrt.-nek a végső fordulóban.”

A döntő December 3-4-én lesz Varsóban, ahol mi is részt fogunk venni az utolsó megmérettetésen és a Gála eseményen, ahol a végleges kategória nyertest fogják kihirdetni.

A tavalyi díjátadó: eba Innonic

Köszönjük szépen az elismerést!
Nincs megállás, hajtunk tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.