- 2018 július 10
Örömmel tölt el minket, hogy nemrég az MFB csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő 140 millió Ft-ot fektetett be egyik első startup projektünkbe.

A Conversific a webáruház tulajdonosok életét könnyíti meg azáltal, hogy segít optimalizálni a marketing költéseket, a termékek menedzsmentjét, és a vevők szegmentálását. Ehhez számos adatforrást integrál és elemez: a látogatói és keresési adatokat, a közösségi oldalak hirdetési adatait, a hírlevél kampányok eredményeit és természetesen a webáruház rendszer minden adatát. Már jelenleg is három nagy webáruház rendszerhez van integrálva, a nemzetközileg egyre népszerűbb Shopify motorhoz, az ingyenesen elérhető WooCommerce motorhoz és az itthon piacvezető ShopRenter motorhoz. A befektetéssel a következő másfél évben számos újabb integráció és intelligens ajánlás kerül kifejlesztésre, valamint a nemzetközi terjeszkedésre fókuszál a cég.

Bár már számos sikeres brand köthető az Innonic nevéhez, a Conversific az első olyan portfólió cégünk, amelybe külső tőkét vontunk be. Ehhez kiváló partnernek bizonyult az MFB csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő.

Hiventures

Évente saját forrásból 2-3 új startup projektet indítunk el a nemzetközi piacra lépés küszöbéig, mindezt saját központi senior csapattal és erőforrásokkal (fejlesztők, marketingesek, designerek). 

Update: További jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis 2019 szeptemberében a Hiventures ismételten nagy összeget fektetett az Innonic egyik feltörekvő startupjába, a CodersRank-be. A harmadik negyedév hatalmas sikerekkel zárult a csapat számára, hiszen már globálisan ezres nagyságrendű a felhasználói bázisa. A befektetés összegét felhasználva tovább skálázzák megoldásukat, és céljuk a még nagyobb közönség elérése. A hírről itt olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.