- 2020 október 30
Hallottunk már valóságshow-ról, nem is egyről, na de olyanról, ami üzleti témájú, és még online is? Nem igazán… Ezért is annyira egyedi az Ecommerce Revolution, Magyarország első online üzleti showműsora.

Zajdó Csaba fejében már rég óta érlelődött a műsor gondolata, így a megfelelő csapat és technikai háttér megteremtése után neki is láttak a részletes tervezésnek és kivitelezésnek. Csaba, mint mentor és digitális ügyfélélmény szakértő szerepel a műsorban Zilahi Krisztián marketing szakértővel karöltve, aki az epizódok házigazdájaként jelenik meg a képernyőn hétről-hétre.

Mi az Ecommerce Revolution?

“… Amikor elkezdtük a konkrét tervezést rádöbbentünk, hogy ha szeretnénk egy televíziós szintű showműsort, akkor a saját eszközeink és tapasztalataink már nem elegendők. Tudtuk, hogy a Cápák között producere Máté Krisztina, akit korábbról ismertem, mert készített velem egy interjút. Felvettem vele a kapcsolatot és miután lehetőséget látott az ötletben, örömmel vállalta a felkérést” – nyilatkozott Csaba, amikor a a megvalósítás folyamatáról kérdeztük.

A show keretein belül a két mentor 30 napra átveszi az irányítást a kiválasztott webshopok felett, és megmutatják a tulajdonosoknak, és a nézőknek is, hogy hogyan lehet legyűrni a webshopokat sújtó leggyakoribb problémákat, és milyen módszerekkel és stratégiákkal termelhetnek még több bevételt.

A szakértők 300 jelentkező közül választották ki azt a 4 szerencsés és tehetséges webshop tulajdonost, akiket segíteni fognak a valóságshow első évadában. A kiválasztott vállalkozókban közös a tenniakarás, a jobb, és nagyobb utáni vágy, és még egy “kis plusszal” is rendelkeznek, ami szükséges az online világban való érvényesüléshez.

“Azt tudom, hogy mire jelentkeztünk, de azt nem tudom pontosan elmondani, hogy “hogyan”… ez egy olyan valóságshow, ami után nekünk megváltozik minden.” – Czár ékszer



Brutális őszinteség, és hatalmas elvárások…

A mentorok nem köntörfalaznak, nem finomkodnak, és őszintén azt is bemutatják, ha esetleg valami nem működik. Persze akkor sem hagyják annyiban a dolgot, hanem azonnal megoldást is szorgalmaznak.

A webshop tulajdonosok nagy reményeket fűznek a közös munkához, így nincs idő lazsálni vagy hátra dőlni egy-egy sikeres megoldás kivitelezése után.

“Azt reméljük a következő négy hét közös munkájától, hogy jelentősen megnövekszik a napi rendelések száma, illetve emelkedni fog a visszatérő vásárlók száma is.” – Natura Vital

Csaba 10+ éves e-kereskedelmi-, és Krisztián webáruház marketing tapasztalata valóban próbára lesz téve a hetente megjelenő epizódok során, így érdemes Neked is követned a kiválasztott webáruházak történetét, mert garantáltan izgalmas műsornak lehetsz a részese, és még  tanulhatsz is belőle.

„Azt szerettük volna bemutatni, hogy akár harminc napon belül is igen látványos eredményeket lehet elérni, ha a megfelelő eszközöket használjuk a megfelelő módon. Megmutatjuk, hogyan termelhetnek a webáruházak sokkal több pénzt, hiszen ez kőkemény üzlet! De nemcsak a sikerekről számolunk be, hanem arról is, hogy ha egy kampány elbukott és nem hozta az eredményeket, hiszen a hibákból legalább annyit tanulhatunk, mint a sikerekből”

Az előadás hétfőnként jelentkezik új epizódokkal, az eddigi adásokat pedig az Ecommerce Revolution Youtube csatornáján, vagy weboldalán nézheted vissza.

Az Ecommerce Revolution szakmai partnere az OptiMonk, Conversific és a ShopRenter, az Innonic Startup Studióhoz tartozó cégek e-kereskedelmi hármasa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.