- 2020 február 20
Cégünk hatékonysága nemcsak a használt eszközökön és technológiákon múlik, hanem a velük dolgozó emberek saját teljesítményén is. Ehhez készítettünk egy olyan mini sorozatot, amely a gondolkodásmódod változtatásától kezdve, a tanulási képességed fejlesztésén és a kreativitásod növelésén keresztül, az eredményességeddel bezárólag egy komplex, kézzel fogható, és – legnagyobb örömünkre – tanulható eszköztárat ad.

1. Hack your Mindset

    Hack your mindset “Minden fejben dől el” – tartja a mondás. A Growth Mindset elmélet alapja, hogy agyunk programozható és fejlődésre állítható. Ehhez a szűk 1 órás előadásból megismered az elmélet tudományos hátterét, rengeteg tanulmányt, ami bizonyítékul szolgál, hogy ez miért működik. Adunk 11 pontot, hogyan tudod a saját és a csapatod hatékonyságát is növelni mindössze a Growth Mindset alkalmazásával.

2. Hack your Memory

  Brain Hack: 7 tipp a memóriád fejlesztésére Azt hiszed, tudsz tanulni. De ha elfogadod, hogy a tanulás technikád is fejleszthető, akkor olvasd el ezt a cikket. Ebben 7 tippet találsz arra, hogyan növeld a memóriád, hogyan fejleszd önmagad még hatékonyabban. A cikk alapja egy nagyszerű könyv, a Make it Stick, azt is elolvashatod, hogy még több kézzel fogható példát kapj.

3. Hack your Creativity

    Brain Hack: Mi fán terem a kreativitás? Mindenki kreatívnak születik, de valahogy elfelejtjük útközben. Szerencsére erre is vannak gyakorlatok, hogyan is hozzuk vissza életünkbe a kreativitást. Nincs nagy titok, egy kis odafigyelés kell és a megfelelő eszköztár használata. Ezt tanulhatod meg ebben a videóban.

4. Hack your Productivity

  Hack your productivity Az álmaid megvalósításra várnak. A produktivitás előadásunk pedig 27 kézzel fogható tippet ad ahhoz, hogyan érd el őket. Szintén 1 órás videó, szintén tengernyi eszköz, amit azonnal használhatsz. A sorozatot tervezzük folytatni, amint azt látjuk, hogy már mindenki a saját elméjének és hatékonyságának a mestere. Ehhez szükségünk van arra, hogy visszajelzést kapjuk Tőled, aki elolvastad, elsajátítottad, és alkalmaztad is ezeket a technikákat, hogy szerinted hogyan és mivel lehet még tovább skálázni önmagunkat. Ez a folyamat is egy közös tanulás, egy olyan csoda, ami ismét a komfortzónádon kívül történik. 🙂 Reméljük, hogy eddigi 4 részes mini kurzusunkból sok új információt és praktikát fogsz megtanulni, amiket az üzleti életben és a hétköznapokban is sikeresen tudsz majd használni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.