- 2018 október 16
Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy a Central European Startup Award (CESA)  verseny nemzeti fordulójáról három díjjal és két különdíjjal tértünk haza.

A CESA az igen nívós Global Startup Awards-nak része. A legjobb ötleteket hozzák össze Európában, Ázsiában és Afrikában, így ünnepelve a startup ökoszisztémát. A verseny immár ötödik alkalommal került megrendezésre a kelet-közép európai térség 10 országában. Csak Magyarországról 200 nevezés volt, és mint Debrecen első startup stúdiója, mi sem maradhattunk ki a versenyből!

A magyarországi fordulón 14 kategórában hirdettek győztest. A 14 díjból 3 landolt a mi kezünkben. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezzel mi nyertük a legtöbb díjat!
3 díjjal tértünk haza a Central European Startup Awards nemzeti döntőjéről!
Lássuk akkor, hogy milyen díjakat is kaptunk! 🙂

  • A Best Incubator/Accelerator díj nyertese az Innonic Group Zrt.
  • A Startup of The Year díj nyertese egyik legújabb startupunk: a CodersRank.
  • A Founder of the Year díj nyertese pedig nem más, mint ügyvezetőnk: Zajdó Csaba.
A 3 kategória díjon felül 2 különdíjat is elhozott a CodersRank csapata:

  • Microsoft díj
  • Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala díj
3 díjjal tértünk haza a Central European Startup Awards nemzeti döntőjéről!

A CESA a kelet-közép európai térség 10 országában kerül megszervezésre, Magyarországon kívül Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, és Románia vesz részt.

A nemzetközi döntő október 24-én kerül megrendezésre Varsóban, ahol természetesen mi is ott leszünk. Drukkoljatok nekünk, hogy öregbíthessük hazánk és Debrecen hírnevét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.