- 2018 október 16
Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy a Central European Startup Award (CESA) verseny nemzeti fordulójáról három díjjal és két különdíjjal tértünk haza.

A CESA az igen nívós Global Startup Awards-nak része. A legjobb ötleteket hozzák össze Európában, Ázsiában és Afrikában, így ünnepelve a startup ökoszisztémát. A verseny immár ötödik alkalommal került megrendezésre a kelet-közép európai térség 10 országában. Csak Magyarországról 200 nevezés volt, és mint Debrecen első startup stúdiója, mi sem maradhattunk ki a versenyből!

A magyarországi fordulón 14 kategórában hirdettek győztest. A 14 díjból 3 landolt a mi kezünkben. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezzel mi nyertük a legtöbb díjat!
3 díjjal tértünk haza a Central European Startup Awards nemzeti döntőjéről!
Lássuk akkor, hogy milyen díjakat is kaptunk! 🙂

  • A Best Incubator/Accelerator díj nyertese az Innonic Group Zrt.
  • A Startup of The Year díj nyertese egyik legújabb startupunk: a CodersRank.
  • A Founder of the Year díj nyertese pedig nem más, mint ügyvezetőnk: Zajdó Csaba.
A 3 kategória díjon felül 2 különdíjat is elhozott a CodersRank csapata:

  • Microsoft díj
  • Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala díj
3 díjjal tértünk haza a Central European Startup Awards nemzeti döntőjéről!

A CESA a kelet-közép európai térség 10 országában kerül megszervezésre, Magyarországon kívül Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, és Románia vesz részt.

A nemzetközi döntő október 24-én kerül megrendezésre Varsóban, ahol természetesen mi is ott leszünk. Drukkoljatok nekünk, hogy öregbíthessük hazánk és Debrecen hírnevét!

Nagyon nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy Debrecenből ilyen magas színvonalú versenyen vehettünk részt, és ilyen kiemelkedő eredményeket értünk el.

Update: A cikk elkészülte óta ismét újabb díjakkal gazdagodtunk 2019-ben, amiről itt olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.