- 2017 december 13
Az év vége közeledtével mindannyian kicsit nosztalgiázni kezdtünk, így nem is volt kérdés, hogy írjunk-e idei eredményeinkről egy cikket. Milyen terveink voltak idén? Mit valósítottunk meg ezekből? Melyek voltak az év legemlékezetesebb pillanatai?

Ha érdekel, tarts velem egy éves időutazásra, és nézzük át együtt, hogy hogy sikerült a 2017-es év az Innonic Group Zrt. számára! 🙂

2017 az Innonic-nál

2017 egy igazán eseménydús év volt az Innonic csapata számára. Rögtön az év elején birtokba vettük felújított irodáinkat. Így mindenki nyugodtan, kényelembe helyezkedve vághatott bele az új évbe, az új feladatokba és az új kihívásokba.

innonic iroda

innonic iroda

innonic iroda

Az év első jelentős eseménye az E-commerce Expo Budapest volt, mely immár második alkalommal került megrendezésre és Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényének számít.

A rendezvény hatalmas sikert aratott. 52 kiállító volt jelen és 51 előadó osztotta meg szakmai tapasztalatát, tudását, és adott hasznos tippeket több mint 2000 résztvevőnek.

Nézd meg itt, milyen volt:



Ezen kívül számos kisebb rendezvényt tartottunk. Dolgoztál már úgy, hogy 40 gyerek vett körül, és izgatottan tette fel a kérdéseit? Hozzánk beszabadultak és hatalmas, csillogó szemekkel járták végig az irodáinkat, érdeklődtek a munkánkról. Mindezzel ösztönöztük őket, hogy tanulni jó, és nálunk dolgozni a legjobb. 😉





Nem csak a diákok jöttek hozzánk, mi is mentünk hozzájuk. Már hagyománnyá nőtte ki magát, hogy támogatjuk a fiatal egyetemista hallgatókat. Rendszeresen részt veszünk az Informatikai Szakmai Napokon és saját nyílt napokat is tartottunk.

informatikai szakmai napok

A lányokat sem hagytuk ki a jóból, a Tech Csajokon is találkozhattál velünk az Agórában.

tech csajok

Amellett, hogy számos hallgatói rendezvényen képviseltük magunkat, és segítettük a hallgatókat a kérdéseik megválaszolásában, hatalmas előretörést is hoztunk. Mivel fontosnak tartjuk, hogy a diákok fejlődjenek, és a bennük rejlő tehetséget kibontakoztathassák, létrehoztuk az Innonic Talent Programot.

A kezdeményezés célja, hogy a Debreceni Egyetem Informatikai Karának első- és másodéves hallgatói megmutathassák, hogy ők Debrecen legnagyobb IT tehetségei. 🙂 És valóban, az érdeklődés hatalmas volt. Hatalmas visszaigazolást adott ez nekünk, hogy amit csinálunk, azt jól csináljuk.

innonic talent program

Ha már rendezvények, akkor Innonic Academy.

2017 volt az az év, amikor megnyitottuk az Innonic Academy kapuit külsősök számára, melynek keretein belül számos business és tech előadást tartottunk. A rendezvényekre egyre többen, egyre nagyobb érdeklődéssel érkeztetek, jegyzeteltetek, kérdeztetek. Fantasztikus volt látni, hogy tanulni jöttetek. Az előadások sokszor átmentek workshopba, ahol a felmerülő kérdéseket együtt beszéltük meg. Hiszem azt, hogy Mi, előadóként is nagyon sokat tanulhattunk tőletek!

innonic academy zajdó csaba

innonic academy

A munka és a sok tanulás mellett szántunk időt a nevetésre és a szórakozásra is. Na persze, erre minden nap szánunk, de idén is volt jó néhány felejthetetlen pillanatunk.

Számos csapatépítőt szerveztünk. Volt, hogy együtt sütögettünk, paintballoztunk – ezeket szép foltok bizonyították. Izgatottan vágtunk bele az első kvíz versenybe is, ahol a munkatársak legnagyobb titkait tudtuk meg.

Júliusban bevettük Balatonfüredet is, ahol az ott nyaralók is mosolyogva nézték végig a vízi versenyünket. Finom borokat kóstoltunk, hajókáztunk Tihany és Balatonfüred között, valamint hatalmas túrákat tettünk. De tudjátok mi volt a legjobb? A hajnalig tartó táncolás, beszélgetés és nevetgélés a Balaton parton.

Egy ilyen hétvége után lesznek a munkatársakból csapattagok, a csapattagokból pedig barátok! 🙂









Ha azt gondolod, ez már sok, akkor tévedsz, hiszen hol van még az év vége? Mindenhol ott voltunk idén, és nyomott hagytunk, mert ezt így kell!

Még tavasszal az OptiMonk képviseletében néhányan Londonba utaztak a Techpitch Fashion&Retail London pitch-versenyre. Mezei Niki laza magabiztossággal nyerte meg a rendezvényt, mert ahogy Ő mondta egyszer “az élet egy pitch-verseny”!

Idén részt vettünk a Startup Hét Debrecen rendezvényen is. Nyitott irodát tartottunk, ahol a debreceniek kifaggathatták a CEO-t és a CTO-t a legnagyobb szakmai kérdésekről.

Számos program és esemény közül volt egy, ahol az Innonic kimagaslóan teljesített: Get in the Ring. Igazi boxviadal hangulat övezte be az egész estét, Paczári Karcsink igazi Rocky-ként vonult a ringbe és sorra győzte le az ellenfeleit. Egyszerűen fantasztikus!

Nem csak a pitch-versenyeken értünk el sikereket! Vannak köztünk olyan munkatársak, akik nem félnek pályára lépni és megmutatni a bennük rejtőzködő focijátékost. Volt lehetőségem végig nézni, hogy hogyan játszanak a srácok. Nekik ez nem csak játék, ők ezt tényleg szívből csinálják, aminek meg is lett az eredménye.

A 2017. évi szabadtéri labdarúgó bajnokság V. osztályában 1. helyezést ért el az Innonic focicsapata! Nagyon büszkék vagyunk, srácok!

innonic focicsapat

A számos konferencia, szakmai rendezvény és verseny mellett dolgoztunk a céljainkért. Egész évben fáradhatatlanul mentünk előre, és csináltuk végig a feladatainkat. Nem számított egy nehéz nap, vagy problémásabb feladat, hiszen tudtuk, hogy együtt úgy is meg tudjuk csinálni.

Mi vár ránk 2018-ban? Kövess minket és légy részese Te is a jövőnknek! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.