Innonic – Nemzetközi Sikertörténeteket Építünk

Brain Hack mini sorozat – Többszörözd meg saját hatékonyságod!

Cégünk hatékonysága nemcsak a használt eszközökön és technológiákon múlik, hanem a velük dolgozó emberek saját teljesítményén is. Ehhez készítettünk egy olyan mini sorozatot, amely a gondolkodásmódod változtatásától kezdve, a tanulási képességed fejlesztésén és a kreativitásod növelésén keresztül, az eredményességeddel bezárólag egy komplex, kézzel fogható, és – legnagyobb örömünkre – tanulható eszköztárat ad.

1. Hack your Mindset

    Hack your mindset “Minden fejben dől el” – tartja a mondás. A Growth Mindset elmélet alapja, hogy agyunk programozható és fejlődésre állítható. Ehhez a szűk 1 órás előadásból megismered az elmélet tudományos hátterét, rengeteg tanulmányt, ami bizonyítékul szolgál, hogy ez miért működik. Adunk 11 pontot, hogyan tudod a saját és a csapatod hatékonyságát is növelni mindössze a Growth Mindset alkalmazásával.

2. Hack your Memory

  Azt hiszed, tudsz tanulni. De ha elfogadod, hogy a tanulás technikád is fejleszthető, akkor olvasd el ezt a cikket. Ebben 7 tippet találsz arra, hogyan növeld a memóriád, hogyan fejleszd önmagad még hatékonyabban. A cikk alapja egy nagyszerű könyv, a Make it Stick, azt is elolvashatod, hogy még több kézzel fogható példát kapj.

3. Hack your Creativity

    Mindenki kreatívnak születik, de valahogy elfelejtjük útközben. Szerencsére erre is vannak gyakorlatok, hogyan is hozzuk vissza életünkbe a kreativitást. Nincs nagy titok, egy kis odafigyelés kell és a megfelelő eszköztár használata. Ezt tanulhatod meg ebben a videóban.

4. Hack your Productivity

  Az álmaid megvalósításra várnak. A produktivitás előadásunk pedig 27 kézzel fogható tippet ad ahhoz, hogyan érd el őket. Szintén 1 órás videó, szintén tengernyi eszköz, amit azonnal használhatsz. A sorozatot tervezzük folytatni, amint azt látjuk, hogy már mindenki a saját elméjének és hatékonyságának a mestere. Ehhez szükségünk van arra, hogy visszajelzést kapjuk Tőled, aki elolvastad, elsajátítottad, és alkalmaztad is ezeket a technikákat, hogy szerinted hogyan és mivel lehet még tovább skálázni önmagunkat. Ez a folyamat is egy közös tanulás, egy olyan csoda, ami ismét a komfortzónádon kívül történik. 🙂 Reméljük, hogy eddigi 4 részes mini kurzusunkból sok új információt és praktikát fogsz megtanulni, amiket az üzleti életben és a hétköznapokban is sikeresen tudsz majd használni!