vizionk

Missziónk

Magyarország legnagyobb nemzetközi sikertörténeteit felépíteni debreceni központtal. Olyan termékeket készítünk, melyek valós értéket teremtenek az ügyfeleinknek, és melyeknek élmény a használata, és melyre mi is és egész Magyarország is büszke lehet!

Hogyan valósul ez meg?

Az Innonic üzleti modelljére a hivatalos megnevezés a “startup studió”. Mi vagyunk Debrecen első, és mindezidáig egyetlen Startup Studiója. A Startup Studió röviden egy olyan szervezet, mely egyszerre több startupot (vállalkozást) is épít.

Ránk ez teljes mértékben igaz: most is van jópár hozzánk köthető cég és termék, és a jövőben még számtalan újat szeretnénk indítani. Mindegyiket olyan céllal, hogy nagy nemzetközi sikertörténetet építsünk belőlük. A startup studiókról bővebben itt olvashatsz.

Az Innonic jelenleg az ecommerce fókuszú SaaS (Software as a Service) termékekre koncentrál, és a közeljövőben elsősorban ilyeneket igyekszünk indítani. Ennek oka, hogy ez az a terület, ahol a legtöbb iparági tapasztalatunk van, továbbá így tudjuk legjobban a meglévő szinergiákat kihasználni a már meglévő termékekkel. Hosszabb távon várhatóan egyéb területekbe is belekóstolunk, azon belül is főleg a mesterséges intelligenciában és a big databan rejlő lehetőségekben látunk nagy potenciált.