Hungarian SaaS Community

Think tank közösség, ahol tanulhatsz azoktól a magyar SaaS cégektől, akik már bizonyítottak. Csatlakozz!

A Software-as-a-Service, vagyis szoftverszolgáltatási startup elindításán gondolkodók és már a SaaS iparágban dolgozók csatlakozását várjuk.

Akik már csatlakoztak

Mik a Hungarian SaaS Community alapértékei?
Be AWESOME:

  • Always keep improving - Mindig fejleszd magadat!
  • Wow your customer - Kápráztasd el a vevődet!
  • Experiment - Kísérletezz bátran!
  • Sweep the floor - Törődj a részletekkel!
  • Owner mentality - Tulajdonosi szemléletet vidd bele a munkádba!
  • Mutual respect - Tiszteld a másikat!
  • Enjoy the game - Élvezd a munkát, a "játékot"!

Szeretnénk, ha azok a magyarok, akik akár külföldi, akár magyar tulajdonú SaaS cégnél, SaaS Startupnál dolgoznak és magukénak érzik az AWESOME értékeket részt vennének a szakmai közösség kialakításában.

Jelentkezz zárt Facebook csoportunkba!

Értesülj híreinkről - Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required

GYIK

Kik vagyunk?

A SaaS Startuposok számára egy think tank közösség vagyunk, ami segít áttörni a falakon, hiszen itt mindig van kihez fordulni, együtt haladni kitartóan a fejlődés útján — az izgalmas újdonságoktól kezdve, nem várt változásokon át, egészen a kudarcokból való továbbhaladásig. A közösségünk tagjai társak és alkotnak, érték a gyakorlatiasság és hatékonyság, az új nézőpont megtalálása.

Kik nem vagyunk? Ki nem csatlakozhat?

Azokat nem várjuk a csoportban, akik opportunista, csak a kapcsolatokban hívő, törtető és másokon áttaposó vállalkozói mentalítást képviselnek. Nem dobálózunk nagy szavakkal és nem nyomulunk. Nem SaaS iparághoz sajnos nem értünk. Van egy átfogó képünk a startupokról, de a biotechnológa vagy az ipar 4.0 sajnos nem a mi asztalunk, így nektek nem tudunk olyan teljeskörűen segíteni, mint ahogy szeretnénk.

Miben hiszünk?

Hiszünk abban, hogy a nyitott, a tudásmegosztásra épülő közösség segítségével együtt nagyot alkothatunk. Mi már bekaptunk pár pofont és azt szeretnénk, ha nektek ezeket már nem kellene átélni.
Az ötlettől a megvalósításig és megvalósítástól a gyors növekedési fázisig segíteni tudjuk a SaaS startup építőket hiszen ezeken a fázisokon már mi magunk is átestünk.

Miért SaaS Startupok? Miért az Innonic?

Úgy gondoltuk, hogy a SaaS iparágban vagyunk a leghitelesebbek. Az Innonic csoporton belül felépítettünk olyan SaaS cégeket, amik nem csak Magyarországon, hanem külföldön is megállták a helyüket, valamint olyan startup ötletekbe, emberekbe, cégekbe is befektettünk, akiknek szintén a nemzetközi siker a célja.

SaaS Startup - mit
értünk ezek alatt a fogalmak alatt?

A SaaS Startup alatt mi a most induló vagy meglévő és gyors növekedési potenciállal rendelkező vállalkozásokat értjük.

Hogyan tudunk neked segíteni?

A közösség három pillérén keresztül.

Közösség

Fail forward mentalitáson keresztül tanulunk a hibáinkból és inspiráljuk egymást. Startup alapítóként vagy startupban dolgozóként is fordulhatsz a közösséghez, veled tartunk az úton, így nem érzed magad egyedül és reméljük, hogy kiégés helyett megtalálod a hullámot, amit majd meglovagolhatsz. 

A közösség véleménye segít majd neked abban, hogy hatékonyabban végezd a saját munkád. Ha van egy izgalmas téma vagy kihívás, ami érdekel, akkor ne habozz és oszd meg a többiekkel!

Q&A-k

Tippeket és trükköket gyakorlati szakemberektől, akik több év tapasztalatával és próbálkozások sorozatával meg tudják neked mondani, hogy mi az, ami értékes és mi az, ami nem.

Podcast

Inspiráló sztorikat és új nézőpontokat olyan emberektől, akik már átélték azt, ami még előtted áll.

Megtudhatod, hogy nem igaz az a tévhit, hogy a vállalkozók és innovátorok magányos farkasok vagy sohasem buktak el és velük született készségekkel, képességekkel rendelkeznek.

Éppen ellenkezőleg, folyamatosan, tanulnak a hibáikból az út során, falkában haladnak és mindig megtalálják a megfelelő eszközöket és magas szinten sajátítják el a használatukat.

Mindezek segítségével általános ismereteket kapsz a SaaS iparágról, kapcsolatot építhetsz ki olyan szakemberekkel és más alapítókkal, akik meghatározók a szakmában és inspiráló történeteket hallhatsz SaaS vállalkozást irányító sikeres emberektől.

Nálunk a fejlődés a cél, amit tudunk, hogy kudarcok nélkül nem érhetsz el. Persze biztosan lesznek nem várt kanyarok, változások. Dehát az élet tele van újdonságokkal és mi imádjuk azokat.

Akárhogyis legyen, az úton kitartóan kell előre haladni és az is tuti, hogy az út mindig jobb társakkal — olyanokkal, akikkel inspiráljuk és támogatjuk egymást.

A legújabb nemzetközi trendek, startup- és vállalkozási best practice-k, és világszínvonalú tudás.

Köszönj be hozzánk!

© 2020 SaaS Hungary – Innonic Group Zrt