nemzetközi

sikertörténeteket
építünk

Startup studióként világszínvonalú cégeket építünk.

Kik vagyunk?

Számos sikeres cég és termék köthető a nevünkhöz:
Webáruház bérlés - ShopRenter
OptiMonk
Conversific
CodersRank
Motivac.io
N-hance
Recart
Nyitott pozícióink!
Dinamikusan fejlődünk ezért várjuk a startup világ tehetségeit, akikkel együtt írhatjuk az új sikersztorikat!

Mi az a Startup Stúdió?

Hiszünk abbank, hogy a Startup Studió a legalkalmasabb modell arra, hogy sikeres nemzetközi startupokat hozhassunk létre.
 
Több startupot építünk párhuzamosan, különböző finanszírozási és tulajdonosi struktúrában. A cégeink és befektetéseink tanulhatnak egymás sikereiből és kudarcaiból.
 
Központi backoffice csapatunk (HR-Pénzügy-Iroda) gondoskodik, hogy az adminisztráció zökkenő-mentesen történjen a cégek számára. Debreceni, budapesti és remote csapatokat építünk.
 
Stúdiónkban megtalálhatóak cégek, amelyeket 100%-ban tulajdonlunk; vannak cégek, ahova külső tőkét vontunk be; és vannak cégek, amelyeknél mi voltunk a külső befektetők.

Alapértékeink

A
W
E
S
O
M
E
Always keep improving
Folyamatosan tanulj, a tanulás sosem ér véget. Minél többet tudsz, annál jobban fogod látni, hogy mennyi mindent nem tudsz még.
Wow your customer
Próbálj folyamatosan jobb terméket és jobb szolgáltatást nyújtani. Törekedj arra, hogy minden velünk való kapcsolata az ügyfeleknek pozitív és emlékezetes legyen.
Experiment
Tekints minden új ötletre, projektre és újdonságra nyitott szemmel. Ne félj kipróbálni új dolgokat és keresni a jobb megoldásokat.
Sweep the floor
Sose érezd, hogy valami méltóságon aluli. Légy mindig alázatos, és ne csak szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsd kiválóságod.
Owner mentality
Légy proaktív, azaz ha látsz valahol lehetőséget arra, hogy valamit jobbá tehess, segíts benne akkor is, ha az nem a Te felelősségi köröd.
Mutual respect
Légy igazságos másokkal, és add meg nekik az őket megérdemlő figyelmet és tiszteletet, amit fordított helyzetben Te is elvárnál.
Enjoy the game
Hiszünk abban, hogy a munkahelyen is jól érezhetjük magunkat ezért törekszünk rá, hogy minél több vidámságot és örömöt csempésszünk a hétköznapokba.
Díjaink!

Csapatunk

Csapatunk csupa lelkes, tehetséges fiatalból áll – mást nem is engedünk magunk közé :)
Könyvtár
Iroda
Fejlesztői szoba
Pénzügy
Marketing & Design
Projekt Menedzsment
Pihenő szoba
10+1 ok, amiért érdemes nálunk dolgozni
Innonic csapata

1. Nemzetközi sikertörténetek részese lehetsz

Az Innonic csapata már most is több díjnyertes és nemzetközileg elismert terméket épített fel. A következő években számos újabb nemzetközi startupot tervezünk elindítani, és Te most még bármelyik részesévé válhatsz – nem csak képletesen, de ténylegesen, tulajdonosként is! Nagy terveink vannak,
és hiszünk abban, hogy Magyarországról is lehet sikeres nemzetközi startupokat felépíteni.

2. Díjnyertes cégcsoport

A European Business Awards versenyén 2018-ban és 2019-ben is nemzeti első helyezettek lettünk a Business of the Year with Turnover €0-25M kategóriában. Részletek az ünneplős cikkünkben elolvashatod

2018-ban elnyertük a Central European Startup Award Startup of the Year és Founder of the Year díjait és a Microsoft különdíját is.

EBA

3. A legmodernebb technológiákkal dolgozhatsz

Uncsi a Java és C#? Mi nem bérfejlesztést végzünk, nagyvállalatok belső rendszereit csiszolgatva. Nálunk a legmodernebb, leghatékonyabb technológiákat és módszereket alkalmazhatod. Rugalmasak vagyunk abban, hogy milyen technológiát használsz, sőt támogatjuk is, hogy próbálj ki minél több rendszert, mert hisszük, hogy ebből lehet a legjobban tanulni.

4. Nálunk mindig láthatod a munkád értelmét

Mi olyan termékeket készítünk, melyeket világszerte több ezer, főként hozzánk hasonló KKV használ, legyen szó online kereskedelemről vagy marketing eszközök optimalizálásáról. Ügyfeleinkkel folyamatos, napi kapcsolatban vagyunk, így együtt tudunk örülni a sikereiknek. Emelett pedig nap mint nap láthatod, ahogy emberek milliói használják a szoftvered vagy olvassák írásaidat és büszke lehetsz arra, amit teremtettél.

5. Tehetséges és elkötelezett csapat

Nagy sikereket csak tehetséges emberekkel tudunk elérni. Ezért kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a lehető legtehetségesebb emberekkel dolgozzunk együtt. Hogy ez meg is maradjon, negyedévente értékeljük teljesítményed és személyre szabott fejlődési programot kapsz vezetődtől.

6. Maximálisan támogatjuk a fejlődésed

Tudjuk, hogy a folyamatos fejlődés fontos, ezért az időd 10%-át tanulással töltheted. A belső tréningeken és előadásokon felül ingyenesen járhatsz tetszőleges szakmai konferenciákra, megveszünk neked bármilyen könyvet vagy anyagot, és még az angol tanárodat is fizetjük. Teljes körű belső tréningrendszerünk van (Innonic Academy) több, mint 100 modulárisan felépülő témában, melyekből gyakorlatias, nemzetközi szintű szaktudást kaphatsz. És még nem is beszéltünk a negyedévente megtartott 15-20 vitaindító előadásról.

7. Kiemelkedő juttatások

Nem árt ha tudod, hogy hosszú távon velünk jársz a legjobban anyagilag is! Mi fizetnénk az országban a legjobban? Nem feltétlen. Az alapfizetés amit adunk az versenyképes, de nem kiemelkedő. Akkor miért is? Mert nálunk résztulajdonosa is lehetsz a projektnek, amiben részt veszel (ezt hívjuk ESOP-nak, vagyis Employee Stock Option Plan-nek), így egy jól sikerült exit után biztonságban tudhatod magad jó pár évre :).

8. Nálunk alap a jó hangulat és lételemünk a szórakozás

Hiszünk abban, hogy akkor tudjuk tudásunk legjavát nyújtani, ha jól érezzük magunkat. Amellett, hogy a munkát komolyan vesszük, de rendszeresek a csapatépítő és sport programok, közös sörözések, kirándulások. Évente egyszer pedig elmegyünk egy 3 napos közös kirándulásra.

9. Ingyenes gépcsomag és telefon

Ez talán részletkérdés, de igyekszünk figyelni a részletekre is. Nem csak profi munkaeszközöket kapsz meg az általad választott kiegészítőkkel együtt, de kapsz egy céges telefont is, amivel korlátlanul telefonálhatsz magán célra is, és bárhonnan internetet csiholhatsz magadnak.

10. Maximális rugalmasság

Bár igen szépen fejlődünk és növünk, fontosnak tartjuk, hogy megmaradjon a kis cégekre jellemző
agilitásunk és rugalmasságunk. Kötetlen a munkaidő, ha szeretnél akár otthonról is dolgozhatsz, és minden egyéb téren is rugalmasan állunk a felmerült
igényekhez.

10+1. Céges masszőr és egészségcsomag

Ép testben ép lélek. Nálunk ingyenesen veheted igénybe céges masszőrünk szolgáltatásait, és lazulhatsz el egy kemény napnyi munka után. Minden kollégának jár az ingyenes kondi bérlet egy menő debreceni konditerembe. Ezen felül pedig biztosítjuk a gyümölcs és a vitamin utánpótlásod is.

Junior Fejlesztő Program

  • Fizetett gyakornokság
  • Hosszú távú karrier lehetőség
  • Nemzetközi szintű tudás
  • Egyetem mellett is végezhető

Hol vagyunk?

Irodánk Debrecen szélén a Kassai Irodaház 3. emeletét foglalja el (pontos cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III. em.)

Miért éppen Debrecen?

Best Foreign Direct Investment in Small Cities Winner 2018/19 by Financial Times részletek Top 10 Budget Destination 2017
Top 10 Budget Destination 2017 részletek Debrecen
Debrecen
Nemzetközi Repülőtér és autópálya Nemzetközi Repülőtér